Skip to main content

Csernus Dóra, az Egyensúly Intézet vezető környezet- és klímapolitikai szakértője részt vett a Mercedes-Benz Hungária Kft. által szervezett VANtastic city ügyfélrendezvényen (2022.10.05.).

A Mercedes-Benz meghívott partnerei számára egy pódiumbeszélgetést is szervezett, melyet Mihálovits András, a Millásreggeli szerkesztő-műsorvezetője moderált. A makrogazdasági trendekről Madár István, a Portfolio vezető elemzője beszélt, az energetikai kérdésekről Holoda Attila, volt energetikai államtitkár, az Aurora Energy Kft. ügyvezető igazgatója fejtette ki álláspontját, az éghajlatpolitikai keretekről, lehetőségekről és kényszerekről pedig Csernus Dóra beszélgetett a résztvevőkkel.
A jelenlegi válság három oldalról történő bemutatása világosan mutatta a résztvevő vállalati vezetőknek, hogy a sokösszetevős probléma sokösszetevős megoldást kíván.
A szakértők egyetértettek abban, hogy a világos és kiszámítható jogszabályi és támogatási környezet az, ami elsődleges fontosságú a megoldásokban, legyen szó gazdasági, energetikai vagy klímapolitikai kérdésekről.