Támogass minket!

Támogassa ön is az Egyensúly Intézetet!

Az Egyensúly Intézet olyanok (magyar magánszemélyek, cégek, alapítványok) támogatásából működik, akiknek fontos Magyarország jövője. Akiknek fontos, hogy Magyarországa 2030-ban még sikeresebb legyen. Akiknek fontos, hogy a közéleti beszélgetéseink ne a múltról, hanem a jövőről szóljanak.

 

Kattintson ide, és támogassa ön is az Egyensúly Intézetet!

 

Az Egyensúly Intézet minden hazai és külföldi párttól, politikai, gazdasági, pénzügyi érdekcsoporttól független, autonóm intézmény. Kizárólagos célja, hogy vízióalkotó és szakpolitikai munkájával, új szempontok és megoldási javaslatok megjelenítésével hozzájáruljon Magyarország megújulásához és felemelkedéséhez a 21. század új típusú kihívásai és esélyei közepette.

 

Az Egyensúly Intézet minden támogatást szívesen fogad és az ország szellemi tőkéjének bővítésére fordít. Függetlenségünk megőrzése érdekében a támogatásért cserébe semmilyen ellenszolgáltatást nem ígérünk és nem is nyújtunk. Az Egyensúly Intézet etikai kódexe alapján egyetlen magánszemély vagy szervezet sem adhat több támogatást az Egyensúly Intézetnek, mint az agytröszt éves költségvetésének egytizede. Ez biztosítja, hogy senkinek se lehessen befolyása a szellemi munkánkra – amint arról minden támogatónkat előre biztosítunk.

Kattintson ide, és támogassa ön is az Egyensúly Intézetet!

Az Egyensúly Intézet kutatásai során olyan, Magyarország jövője szempontjából stratégiai fontosságú témákban vázol fel alternatív szakpolitikai megoldási javaslatokat, mint:

 • a mindenki számára elérhető és a mobilitást elősegítő oktatás megteremtése
 • modern, befogadó és konstruktív nemzeti-közösségi értékek körvonalazása és a társadalmi kohézió erősítése
 • a szegénység és az országon belüli regionális különbségek felszámolása
 • a munkaerőpiacon jelentkező új kihívásokkal való szembenézés az automatizáció, a folyamatos innováció és az átalakuló gazdaságszerkezet korában
 • Magyarország demográfiai kihívásainak megoldása
 • a természetes környezet és az élhető, tiszta lakókörnyezet megóvása, illetve fejlesztése
 • fenntartható településtervezés

Kattintson ide, és támogassa ön is az Egyensúly Intézetet!

Támogassa az Egyensúly Intézetet – utalással!

Az alábbi bankszámlaszámra várjuk az utalását:

Egyensúly Intézet Nonprofit Kft.

Erste Bank Hungary Zrt.: HU59 11600006-00000000-82047966

SWIFT / BIC kód: GIBAHUHB

A közleménybe írja be: Támogatás

Az Egyensúly Intézet Etikai kódexe értelmében évi 5.000.000 forintnál nagyobb támogatást nem fogadhatunk el.

Támogassa az Egyensúly Intézetet – bankkártyás fizetéssel!

Az alábbi bankszámlaszámra várjuk

  Tudomásul veszem, hogy a(z) Egyensúly Intézet Nonprofit Kft.; Budapest, Kéthly Anna tér 1, 1077 adatkezelő által a(z) egyensulyintezet.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
 • SimplePay vásárlói tájékoztató