Skip to main content

Április 28-án publikálta az Egyensúly Intézet a legújabb, a népegészségügyi rendszer reformjáról készített szakpolitikai javaslatunkat. A helyszínről tucatnyi médium újságírója tudósított: a Válasz Online-tól a Népszaván, a Nők Lapján és a 168 Órán keresztül a Szabad Európáig illetve a Telexig sokan voltak kíváncsiak a tanulmányunkra.

24.hu, a szeretlekmagyarország.hu és a Házi Patika háttértanulmányunk alapján részletesebb elemzést közölt a javaslatcsomagról. Hasonlóan tett a napi.hu, az eduline.hu, a Márkamonitor, az újszó.com és a Piac és Profit is. Több interjú is készült szakértőinkkel, kutatási igazgatónk, Filippov Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában, az Info Rádióban és a Keljfeljancsi podcastban is vendég volt, agytrösztünk igazgatóját, Boros Tamást pedig a Spirit FM-en kérdezték.

Egy sor szemle is megjelent a nagyobb portálok beszámolója nyomán, a civishir.hu, a weborvos.hu, a Blikk, a medicalonline.hu és a borsodhír.hu is írt a javaslatunkról. A megjelenések ide kattintva részletesen is elolvashatók, meghallgathatók, visszanézhetők.