Skip to main content

Alapos kutatás és szerencse is szükséges hozzá, hogy az ember a felsőoktatásban tanulva vagy friss diplomásként olyan munkahelyet találjon, ahol értékes, a későbbi pályája során is hasznosítható tapasztalatokkal gazdagodik. Az innovatív tudás megszerzése mellett fontos szempont a kiegyensúlyozott munkahelyi környezet és a barátságos kollégák is.

Amióta kiléptünk a nyilvánosság elé, agytrösztünk alternatív politikai-gazdasági-kulturális jövőkép megteremtésén dolgozik, és elengedhetetlennek tartjuk, hogy ebbe a munkába, a jövőről zajló párbeszédbe a jövő generációját is bevonjuk. Gyakornoki programunkba a világ számos egyeteméről érkeztek hozzánk fiatal kollégák, akad olyan is közöttük, aki ma az Egyensúly Intézet munkatársaként dolgozik velünk.

Ügyelünk rá, hogy olyan környezetet teremtsünk, amelyben biztosított a hozzánk érkező gyakornokok folyamatos szakmai fejlődése, szellemi gyarapodása és jólléte. Ám mi is csak a tőlük érkező visszajelzésekből tudjuk leszűrni, teljesítettük-e saját elvárásainkat. Ezért összegyűjtöttünk néhány értékelést volt és jelenlegi kollégáinktól, íme:

„Az Egyensúly Intézet elsősorban fejlődési lehetőséget jelentett, az ott szerzett tapasztalatok szakmailag hasznosnak bizonyultak a későbbi pályám során.” (Kádár Gábor, korábbi gyakornokunk)

„Ha nem csak jó hangulatúnak mondott, hanem valóban jó hangulatú munkahelyen szeretne valaki dolgozni, ajánlom az Egyensúly Intézetet!” (Baló Sára, volt gyakornokunk)

„Jó érzés egy független, Magyarországon egyedülálló agytrösztnél dolgozni, ahol aktívan részt vehetek az ország jövőjét formálni célzó folyamatokban.” (Bíró Zsófia, volt gyakornokunk)

Az Egyensúly Intézetben releváns, az országot érintő ügyekkel és kihívásokkal foglalkozhatom, miközben esszenciális képességet sajátíthatok el.” (Riedel Zsuzsanna, volt gyakornokunk)

„Egy kihagyhatatlan lehetőség volt, aminek keretében megtanultam proaktívan, csapatban dolgozni. Hatalmas élmény volt a szakma legnagyobb alakjaitól tanulni mindennap.” (Ferenci Ármin, volt gyakornokunk)