Skip to main content

Portfolio Sustainable World Awards

Portfolio Sustainable World Awards

2023

 
A korábbi évek töretlen érdeklődése mellett, szinte már hagyományként rendezi meg a Portfolio csapata a Sustainable World 2023, a jövő vállalatainak szóló konferenciát, amelynek szervezésében az Egyensúly Intézet szakmai partnerként vesz részt.
 

A fenntarthatóság megkérdőjelezhetetlen súlyát és a gazdasági életben való alapvető helyét néhány éve még érdeklődő tekintetek figyelték, mostanra azonban az energiaválság, valamint az ahhoz hasonló kihívások olyan gyors alkalmazkodásra kényszerítették a gazdaság szereplőit, hogy sokan tudtak irigylésre méltó tapasztalatokat szerezni arról, hogy milyen a zöld világ elitjébe tartozni.

A rendezvény legfőbb célja, hogy a legelsők tapasztalatait bemutatva szolgáljon támaszként azon vállalatoknak, amelyek a fenntarthatóság előnyeivel teremtenék meg a stabil, jövőbe mutató és egyben fenntartható üzletmenetüket.

A konferencián a zöld finanszírozási lehetőségek, az előremutató befektetési döntések, az ESG megfelelés és a szigorodó szabályozások mellett, a megújuló energia, a zöld közlekedés, a zöld építőipar, ingatlanfejlesztés, valamint a klímaváltozásnak különösen kitett agrárium is kiemelt figyelmet kap, de foglalkozunk a változó fogyasztói szokásokkal, az új vállalati stratégiák megjelenésével is. A költség- és energiahatékony működés, a fenntarthatósági célok és konkrét lépések, valamint az ügyfelek és partnerek bizalmának hosszú távú megtartása adja azt az unikális tudást és stratégiát, ami zöld kártya a jövő vállalatai közé kerüléshez.