Skip to main content

Budapest Economic Forum

Budapest Economic Forum 2022

A  Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája

A Budapest Economic Forum immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre 2022. október 19-én. Ezen a makrogazdasági konferencián pedig minden szóba kerül, ami aktuálisan igazán foglalkoztatja a gazdasági és pénzügyi szféra képviselőit, évről évre naprakész program várja a résztvevőket, ami támpontot ad az üzleti döntésekhez.

A konferencián elsősorban hazai vállalati vezetők, profi befektetők, gazdasági és üzleti döntéshozók vesznek részt. A meghívott előadók között pedig a legnevesebb hazai és nemzetközi elemzők, szakértők, közgazdászok, véleményvezérek tűnnek fel évről évre. A vendégek naprakész és hiteles információt kaphatnak az aktuális globális és hazai gazdasági-üzleti folyamatokról, melyek vállalatuk működésére is hatással vannak. Emellett a döntéshozók az esetleges terveikről is beszámolnak, az októberi időpont már ideális lehet a 2023-as kilátások szempontjából, hiszen az év végéhez közeledve egyre inkább a jövőre helyeződik a hangsúly.

Unatkozni biztos nem fogunk idén sem, hiszen egy sor fontos téma már most látszik a gazdaságban. Az inflációról ma már senki nem gondolja, hogy átmeneti lesz, a jegybankok erőteljes válaszreakciója pedig a recessziós félelmeket erősíti. És akkor még nem említettük a február végén kitört orosz-ukrán háborút és az abból következő energiaválság kockázatát.

További információk itt.