Tovább erősödik az Egyensúly Intézet

2021, február 8 | Hír

Egyensúly Csoport néven cégcsoportként folytatja működését az Egyensúly Intézet, a Future Forum Danubia és a Euro-Atlanti Integrációért és Demokráciáért Alapítvány (CEID).

Az Egyensúly Intézet Magyarország jövőorientált agytrösztjeként döntéshozóknak, vállalatvezetőknek és politikusoknak készít hazánkra vonatkozó politikai, gazdasági, kulturális elemzéseket és szakmai javaslatokat. 

A Future Fórum Danubia eseményeket szervez világszínvonalú előadókkal, és nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek bevonásával megrendelésre végez kutatásokat döntéshozóknak, véleményformálóknak. 

Az Euro-Atlanti Integrációért és Demokráciáért Alapítvány első sorban kül- és biztonságpolitikával foglalkozik, számos nemzetközi és regionális projektben vesz részt, a NATO, az EU és Magyarország külpolitikai tevékenységét elemzi. 

Az Egyensúly Csoport állandó kutatói csapata és tanácsadói testülete közgazdászokból, szociológusokból, politikai elemzőkből, klíma-szakértőkből, külpolitikai szakértőkből áll. A sokszínű és magasan képzett, professzionális csapat széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az akadémiai kutatás és az alkalmazott tudomány területéről egyaránt.