Szakpolitikai pályázat ─ 250.000 forintos díj!

2021, július 1 | Hír

Az Egyensúly Intézet szakpolitikai pályázatot hirdet magánszemélyek részére. Célunk, hogy előmozdítsuk a Magyarország fejlődésével kapcsolatos közös gondolkodást. A pályázaton Magyarország legfontosabb kihívásaira megoldásokat ajánló szakpolitikai javaslatokat tartalmazó írásokat várunk. 

A szakpolitikai javaslatokat az alábbi témák egyikében várjuk:

  1. A magyar mezőgazdaság fenntartható átalakítása
  2. A szegénység csökkentése Magyarországon
  3. Egészséges Magyarország: életmódváltás, megelőzés és egészségügyi reform
  4. Az európai uniós támogatások hatékonyabb felhasználása
  5. Biztonságos és rendezett Magyarország

 

A pályázatra magyar nyelvű, legfeljebb 50 000 karakter terjedelmű, Word formátumban leadott írásokat várunk. Az írás minimum fele (25 000 karakter) az adott szakpolitikai kihívás megoldási javaslatairól szóljon!

 

További formai követelmények: legalább 5 tételből álló szakirodalmi lista, a pályamű főbb állításait tömören kifejtő vezetői összefoglaló, illetve legalább 5–10, a pályamű témája szempontjából releváns, konkrét szakpolitikai javaslat.

 

A győztes pályaműveket az Egyensúly Intézet által felkért zsűri választja ki.

A díjazottak fejenként 250 ezer forint pénzjutalomban részesülnek.

A pályaműveket az info@eib.hu e-mail-címre várjuk. Az írások beérkezésének határideje 2021. augusztus 31. A győzteseket legkésőbb 2021. szeptember 15-éig értesítjük az eredményről.

 

Az Egyensúly Intézet a pénzjutalomban részesülő pályaműveket, illetve azok részleteit a későbbiekben felhasználhatja és publikálhatja, ugyanakkor a szerzők személyét csak előzetes beleegyezés esetén hozza nyilvánosságra. A pénzjutalom további feltételeként a szerző nyilatkozatban vállalja, hogy a beérkezett szöveg saját szellemi terméke és nem tartalmaz plagizált részeket.